Τουρκία: Ξεκινά την Τρίτη το TRT World Forum

Τουρκία: Ξεκινά την Τρίτη το TRT World Forum

Το TRT World Forum που διοργανώνεται για 5η χρονιά θα ξεκινήσει αύριο διαδικτυακά με θέμα «Δύναμη και Παράδοξο: Κατανοώντας τη Μεγάλη Στρατηγική στον 21ο αιώνα».

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Recep Tayyip Erdogan.

Στο TRT World Forum το οποίο φέτος διοργανώνεται για 5η φορά με την συμμετοχή περίπου 100 ομιλητών από 36 χώρες, οι ηγέτες, οι ειδικοί, οι ακαδημαϊκοί και οι διεθνούς φήμης προσωπικότητες θα προβάλλουν νέες οπτικές γωνιές και προσεγγίσεις στα παγκόσμια ζητήματα.

Στην εκδήλωση στην οποία θα εκφωνήσουν ομιλίες ο Πρόεδρος Επικοινωνίας της Προεδρίας Fahrettin Altun και ο Γενικός Διευθυντής της TRT Mehmet Zahid Sobaci, επί δυο ημέρες θα τεθούν επί τάπητος από εξειδικευμένα στο πεδίο τους άτομα πολλά σημαντικά θέματα από το κλίμα και τις παγκόσμιες υγειονομικές κρίσεις μέχρι την διεθνή οικονομική ανάπτυξη, την ανάδειξη της Ευρασίας μέχρι την ψηφιακή διακυβέρνηση.

Στο πλαίσιο του TRT World Forum 2021 το οποίο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες διαδικτυακές εκδηλώσεις χάρη στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, θα δώσουν συναυλία διάσημοι καλλιτέχνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο TRT World Forum 2021 από την ιστοσελίδα www.trtworldforum.com και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά./ibna