Κροατική εταιρεία κέρδισε συμβόλαιο στην Ιαπωνία

Κροατική εταιρεία κέρδισε συμβόλαιο στην Ιαπωνία

Η κροατική εταιρεία ηλεκτρισμού, μεταφορών και ενέργειας KONČAR, πραγματοποίησε το πρώτο της συμβόλαιο στην Ιαπωνία.

Η KONČAR έγινε 100 ετών φέτος. Στο δελτίο τύπου, η Εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει κάνει μια τεράστια πρόοδο στην ασιατική αγορά.

Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πάνω από δύο χρόνια, η KONČAR Generators and Motors (GIM) υπέγραψε συμφωνία για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την επίβλεψη τριών συστοιχιών γεννήτριας για δύο διαφορετικές μικρές υδροηλεκτρικές μονάδες (SHPPs) στην Ιαπωνία.

«Το πρώτο στάδιο του έργου θα ολοκληρωθεί μετά την έναρξη λειτουργίας της σύγχρονης γεννήτριας με ονομαστική ισχύ 5,2 MVA (240 min-1) στο Υ/Η Shin Sakagami, ενώ το δεύτερο στάδιο του έργου θα ολοκληρωθεί μετά τη σύγχρονη γεννήτρια με έχει τεθεί σε λειτουργία ονομαστική ισχύ 5,2 MVA (240 min-1) και η ασύγχρονη γεννήτρια με ονομαστική ισχύ 0,546 MW (366 min-1) στο Υ/Η Shin Utsubo », ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

Αυτή η σύμβαση είναι η συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της KONČAR GIM με έναν αυστριακό κατασκευαστή στροβίλων και τα επόμενα τρία χρόνια, οι δύο εταιρείες θα πρέπει να δικαιολογήσουν την εμπιστοσύνη που τους έδωσαν ιαπωνικοί σύμβουλοι.

«Επειδή είναι η πρώτη φορά που οι Ιάπωνες επενδυτές επέλεξαν έναν κατασκευαστή στροβίλων που εδρεύει στην Ευρώπη, η KONČAR GIM όχι μόνο θα εκπροσωπηθεί αλλά θα ενεργήσει ως πρωτοπόρος στο άνοιγμα της αγοράς για άλλους Ευρωπαίους κατασκευαστές στο μέλλον», κατέληξε η δήλωση.

Σε 100 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, η KONČAR έχει παραδώσει προϊόντα και υπηρεσίες σε σχεδόν 130 αγορές παγκοσμίως και είναι η πρώτη φορά που θα παραδώσει στην Ιαπωνία.

Η KONČAR αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι συνώνυμο του υψηλού επιπέδου ποιότητας και αξιοπιστίας./ibna