Ο Δήμος Τιράνων και η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία διοργανώνουν για πρώτη φορά το “TIRANAΘLON” στα Τίρανα

Ο Δήμος Τιράνων και η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία διοργανώνουν για πρώτη φορά το “TIRANAΘLON” στα Τίρανα

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, στις 10.00, ο Δήμος των Τιράνων και η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία, διοργανώνουν για πρώτη φορά στα Τίρανα το “TIRANAΘLON”, μια σημαντική δραστηριότητα, με σεβασμό σε όλα τα διεθνή πρότυπα.

Οι αγώνες τριάθλου θα πραγματοποιηθούν στις εντελώς νέες εγκαταστάσεις του “Helen Park”, στη λίμνη Farka στα περίχωρα των Τιράνων, εγκαταστάσεις που θα εγκαινιαστούν δύο ημέρες πριν, στις 18 Ιουνίου.

Το “Helen Park” είναι μια νέα επιλογή που θα προσφέρει χαλάρωση, διασκέδαση, πολιτισμό και αθλητικές δραστηριότητες στους ανθρώπους των Τιράνων.

Είναι ένα θεματικό πάρκο που διακρίνεται από αισθητικής πλευράς, το οποίο περιέχει δύο κύριους πόλους: τον πολιτιστικό και τον αθλητικό.

Το “TIRANAΘLON” περιλαμβάνει αγώνα κολύμβησης 750 μέτρων, αγώνα ποδηλασίας 20 χλμ και αθλητικό περπάτημα 5 χλμ για άνδρες και γυναίκες.

Πολλοί σημαντικοί αθλητές από διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους στο “TIRANATHLON”. Θα υπάρξει συμμετοχή από τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Μακεδονία, την Αυστρία και φυσικά από την Αλβανία και την Ελλάδα./ibna