Σλοβενία: Η United Group συνενώνει την Telemach Slovenia και την Telemach Croatia

Σλοβενία: Η United Group συνενώνει την Telemach Slovenia και την Telemach Croatia

Η Ολλανδική United Group, η οποία παρέχει υπηρεσίες  πολυμέσων, ανακοίνωσε ότι συνενώνει την Telemach Slovenia και την Telemach Croatia σε ένα ενιαίο επιχειρηματικό σύμπλεγμα, το οποίο διαχειρίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Telemach Slovenia, Adrian Ježina.

Για τη United Group, με την Κροατία προς το δρόμο να γίνει μια πλήρως συγκλίνουσα αγορά για τη United Group και η Σλοβενία ​​που έχουν ήδη συγκλίνει πλήρως και αναπτύσσονται σε όλα τα τμήματα, είναι λογικό να συνδυάζονται τα δύο εδάφη υπό ενιαία διαχείριση.

«Ένας έμπειρος επαγγελματίας του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ο Ježina έχει δύο δεκαετίες ηγετικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων 15 ετών στην πατρίδα του στην Κροατία όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Ježina εντάχθηκε στη United Group το 2017. Υπ’ αυτόν, η Telemach Slovenia έχει γίνει ο ηγέτης της χώρας στην ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Είναι ένας από τους λίγους εναλλακτικούς φορείς στην Ευρώπη που ξεπέρασε το πρώην μονοπώλιο της αγοράς. Η Telemach Slovenia έχει επίσης αυξήσει επιτυχώς το μερίδιο αγοράς της στις κινητές επικοινωνίες σε περίπου 25% και είναι ο κορυφαίος πάροχος περιεχομένου βίντεο επί πληρωμή στη Σλοβενία ​», δήλωσε ο Όμιλος στο δελτίο τύπου.

Ο Ježina, πρόσθεσαν, θα μοιράσει τον χρόνο του ομοιόμορφα μεταξύ των δύο χωρών, με τη δέσμευση να διασφαλίσει τη συνεχή αριστεία των επιχειρήσεων στη Σλοβενία ​​και τον περαιτέρω μετασχηματισμό στην Κροατία.

Ο Viktor Pavlinić, ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Telemach Croatia, θα παραιτηθεί από το ρόλο του με αμοιβαία συμφωνία. Ο Pavlinić είναι Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης από το 2016 και εντάχθηκε στην United Group όταν εξαγόρασε την εταιρεία – που τότε ονομαζόταν Tele2 Croatia – το 2019.

Ο Pavlinić οδήγησε το Tele2 μέσω μιας επιτυχημένης διαδικασίας πωλήσεων και συνέβαλε σε όλα όσα έχουν επιτευχθεί με την Telemach Croatia από τότε που έγινε μέλος της United Group. Αυτό περιλαμβάνει το rebranding, τις νέες προσφορές για κινητά, την εισαγωγή σταθερών υπηρεσιών και την ένταξη στον Όμιλο.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της United Group ευχαριστεί τον Pavlinić για την ηγεσία του σε αυτή τη σημαντική περίοδο ολοκλήρωσης και μετάβασης και του εύχεται κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες./ibna