Κροατία: Η United Airlines θα αρχίσει να πετά νωρίτερα στο Dubrovnik

Κροατία: Η United Airlines θα αρχίσει να πετά νωρίτερα στο Dubrovnik

Η United Airlines θα παρουσιάσει την έναρξη της νέας εποχιακής εβδομαδιαίας υπηρεσίας Newark – Dubrovnik, μετά την αύξηση των προγραμματισμένων πτήσεων από τρεις έως τέσσερις εβδομαδιαίως μετά επιστροφής. Ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει πτήσεις την 1η Ιουλίου αντί της 8ης Ιουλίου ξεκινώντας μια ημέρα νωρίτερα από την ανταγωνίστρια Delta.

Η Κροατική Αεροπλοΐα  αναφέρει ότι λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση μιας πρόσθετης πτήσης (από 3 έως 4 πτήσεις την εβδομάδα) στη νέα διαδρομή μεταξύ Νέας Υόρκης και Dubrovnik, η United Airlines έκανε μια άλλη επιχειρησιακή αλλαγή.

Στις 18 Απριλίου, η United Airlines ανακοίνωσε ότι θα εισάγει τη διαδρομή Νέα Υόρκη-Dubrovnik-Νέα Υόρκη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του τρέχοντος έτους. Η γραμμή ανακοινώθηκε αρχικά από τις 8 Ιουλίου, τρεις φορές την εβδομάδα, με αναχωρήσεις από τη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο και επιστρέφει από το Ντουμπρόβνικ μια μέρα αργότερα, έως τις 3 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Εν τω μεταξύ, η Delta Air Lines ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή μιας απευθείας διαδρομής προς το Dubrovnik (επίσης από τη Νέα Υόρκη, το αεροδρόμιο John F. Kennedy). Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία σχεδίαζε να ξεκινά τη διαδρομή μια εβδομάδα πριν από την United και να λειτουργεί σε αυτήν τέσσερις φορές την εβδομάδα, με μία πτήση την εβδομάδα περισσότερο από την United.

Στη συνέχεια, η United ανακοίνωσε ότι θα εξακολουθούσε να αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων προς το Dubrovnik και έτσι να εξισώσει τον αριθμό των πτήσεων της Delta, που συνέβη, και έτσι οι δύο εταιρείες προσφέρουν τώρα τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς το Ντουμπρόβνικ από τον Ιούλιο.

«Καθώς αρχίζουμε να βλέπουμε μια έντονη επιθυμία από τους πελάτες μας να ταξιδεύουν διεθνώς σε χώρες που ανοίγουν ξανά, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανεβαθμίζουμε την υπηρεσία και προσθέτουμε μια τέταρτη εβδομαδιαία πτήση στο Dubrovnik της Κροατίας», δήλωσε ο Patrick Quayle, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου και συμμαχίας στην United.

Η πρόωρη έναρξη αυτής της γραμμής θα προσφέρει επιπλέον 1.712 θέσεις μεταξύ των δύο πόλεων./ibna