Κοσσυφοπέδιο: Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Διοικητή της KFOR

Κοσσυφοπέδιο: Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Διοικητή της KFOR

Ο Υπουργός Άμυνας του Κοσσυφοπεδίου, Armend Mehaj, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή της Δύναμης Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου (KSF), Στρατηγό Bashkim Jashari, φιλοξένησε την Πέμπτη τον Διοικητή της KFOR, Στρατηγό Franco Federici.

Σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Άμυνας, ο Federici αξιολόγησε τα επιτεύγματα του Υπουργείου Άμυνας και της KSF, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία τους με την KFOR.

Ο Mehaj ευχαρίστησε τον Διοικητή της KFOR για την επίσκεψή του και τη συμβολή τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον στη χώρα, καθώς και στη σταθερότητα στην περιοχή.

Ο υπουργός Mehaj διαβεβαίωσε τον Διοικητή της KFOR ότι το Υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να εφαρμόζει σύγχρονες αμυντικές πολιτικές που βασίζονται στην έννοια της ένταξης στο ΝΑΤΟ. Ο Mehaj είπε ότι η KSF θα συνεχίσει να προωθεί τις επιχειρησιακές του ικανότητες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση της εντολής του. Τόσο ο Mehaj όσο και ο Federici συμφώνησαν σε συνεργασία και συντονισμό σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος./ibna