Σερβία: Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αποκαλύψεις υπόσχεται ο Vučić

Σερβία: Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αποκαλύψεις υπόσχεται ο Vučić

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vučić, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι «πολλά έγγραφα και απίστευτα στοιχεία» θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα. Για δύο χρόνια άκουσα ψέματα και προσβολές σχετικά με τη δολοφονία του Oliver Ivanovic, περισσότερο από ένα χρόνο ανοησίες και συκοφαντίες γύρω από τη Jovanjice, υπέστη επιθέσεις, βάναυση και μαφιόζικα οργανωμένη, εναντίον των παιδιών και της οικογένειάς μου και ήμουν πάντα έτοιμος να τα πω όλα, τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στις αρμόδιες αρχές, απαντώ σε κάθε ερώτηση. Σπάνια έκανα ερωτήσεις και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ορισμένοι από τους πολιτικούς μου αντιπάλους επιβεβαίωσαν ότι αυτοί και οι εταιρείες τους έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία.

Λυπάμαι που εξαπάτησαν το κοινό σχετικά με τους λογαριασμούς στον Μαυρίκιο, εκτός αν σκέφτονται να μας εξηγήσουν ότι είναι απλώς χρήστες λογαριασμών και ιδιοκτήτης είναι η εταιρεία τους. Αυτό θα ήταν απλά υπέρτατη αγένεια. Γι ‘αυτό, σας υπόσχομαι, αγαπητοί πολίτες, μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά μας με πολλά έγγραφα και απίστευτα στοιχεία. Θα νικήσουμε τους κλέφτες και τη μαφία. Ζήτω η Σερβία!» έγραψε στο λογαριασμό του ο Σέρβος Πρόεδρος.

Παρεμπιπτόντως, ο Vučić ταξίδεψε από το Αμπού Ντάμπι στο Μπαχρέιν σήμερα το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, ως ο πρώτος Σέρβος πρόεδρος που θα επισκεφθεί τη χώρα αυτή.

Ο Vučić δήλωσε την Πέμπτη ότι συμφώνησε στο Αμπού Ντάμπι πως σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα, θα κατασκευάζεται στη Σερβία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της κινεζικής εταιρείας Sinopharm./ibna