Σερβία: Παρασημοφόρησε του Διοικητή της Τράπεζας Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Vučić

Σερβία: Παρασημοφόρησε του Διοικητή της Τράπεζας Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Vučić

Ο Πρόεδρος Aleksandar Vučić συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Διοικητή της Τράπεζας Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Rolf Wenzel, και με την ευκαιρία αυτή του παρασημοφόρησε για τη βελτίωση της συνεργασίας της Σερβίας με το ίδρυμα.

Στον Wenzel απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας με το Διάταγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της 8ης Μαρτίου.

Ο Wenzel ευχαρίστησε για τη απονομή του παρασήμου, το οποίο, όπως είπε, θεωρεί υποχρέωση του να συνεχίσει την καλή συνεργασία με τη Σερβία.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να λαμβάνω αυτό το μετάλλιο, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας» είπε ο Wenzel.

Ο Πρόεδρος Vučić είπε ότι ήταν ευγνώμων που ο Wenzel ήταν εδώ σήμερα, προσθέτοντας ότι ήταν εύκολο να ληφθεί απόφαση σχετικά με τη παρασημοφόρηση, επειδή είχε κάνει πολλά για τη Σερβία.

Η Τράπεζα Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης συνέβαλε και συμμετείχε σε σχεδόν ό, τι κάναμε σε διάφορους τομείς της κοινωνίας, επεσήμανε ο Σέρβος Πρόεδρος.

«Αυτό είναι μια άλλη υποχρέωση για εσάς και για εμάς. Για να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό για την εξαιρετική σας δουλειά και για μας να επενδύσετε ακόμη περισσότερο την επόμενη περίοδο στην πρόοδο της Σερβίας και να στηρίξετε τους πολίτες μας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευγνώμονες είμαστε και πόσο πολύ εκτιμούμε ό, τι κάνετε για να στηρίξετε τη Σερβία, είπε ο Vučić./ibna