Βουλγαρία: GERB και UDF κατέθεσαν 9.999 υπογραφές για εγγραφή στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή

Βουλγαρία: GERB και UDF κατέθεσαν 9.999 υπογραφές για εγγραφή στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή

Το κυβερνών GERB και η Ένωση των Δημοκρατικών Δυνάμεων (UDF) υπέβαλαν σήμερα 9.999 υπογραφές στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή (ΚΕΕ) για εγγραφή στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές

Τα έγγραφα έγιναν δεκτά χωρίς παρατήρηση και περιμένουμε την απόφαση της ΚΕΕ για εγγραφή, δήλωσε ο διοικητικός γραμματέας του GERB Tsvetomir Paunov.

Έχουμε δείξει βούληση για την οικοδόμηση της Βουλγαρίας και την επίτευξη ορατών αποτελεσμάτων. Στα χρόνια που έχουμε κυβερνήσει, αποδείξαμε ότι η συνταγή μας για επιτυχία είναι «δουλειά, δουλειά, δουλειά», δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του GERB Daniela Daritkova.

Η Daritkova ανακοίνωσε ότι το ιατρικό πρωτόκολλο για την ψηφοφορία υπό τις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού είναι έτοιμο, προσθέτοντας ότι η έκκληση τους είναι για μαζική συμμετοχή στις εκλογές.

Η Daritkova πρόσθεσε ότι αγωνίζονται για την εμπιστοσύνη των πολιτών και επεσήμανε ότι η πρόκληση για αυτούς είναι να διεξαχθούν εκλογές σε μια επιδημική κατάσταση. Ανακοίνωσε ότι ο Boyko Borissov θα ηγηθεί της εκλογικής λίστας. Σύμφωνα με την, η ανακήρυξη των υποψηφίων και το ποιος θα ηγηθεί της λίστας θα είναι σαφές σε μια εβδομάδα.

Ο κύριος αντίπαλός μας σε αυτές τις εκλογές είναι το BSP, δήλωσε ο Tsvetomir Paunov. Θα μιλήσουμε για εταιρικές σχέσεις όταν δούμε ποια θα είναι η ψήφος των Βούλγαρων ψηφοφόρων και πως θα διαμορφωθεί το μελλοντικό κοινοβούλιο, πρόσθεσε στα μέσα ενημέρωσης.

«Στόχος είναι να ενώσουμε τις δεξιές ψήφους, γιατί σύμφωνα με τους κοινωνιολόγους GERB / ​​UDF, αναδεικνύεται ως ο μόνος δεξιός σχηματισμός, σίγουρα φιλοευρωπαϊκός, φιλο-ΝΑΤΟϊκός, ο οποίος δεν θα επιτρέψει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα (BSP) που είναι υπέρ του Κρεμλίνου και των δορυφόρων του να επιστρέψουν στην εξουσία», δήλωσε ο ηγέτης του UDF Rumen Hristov.

Ο διοικητικός γραμματέας του GERB, Tsvetomir Paunov, δήλωσε ότι οι δομές του κόμματός τους βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και φιλοδοξούν να δείξουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές. «Όλα αυτά μας παρέχουν την εμπιστοσύνη ότι ο συνασπισμός μεταξύ του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος και του παλαιότερου δεξιού κόμματος, μετά τις δημοκρατικές αλλαγές στη Βουλγαρία, θα είναι επιτυχής και θα είναι για την καλή διακυβέρνηση της χώρας και προς το συμφέρον των Βούλγαρων πολιτών», είπε ο Paunov.

Ο Paunov είπε επίσης ότι δεν ανησυχούν για το κόμμα του Tsvetan Tsvetanov και το γεγονός ότι θα μπορούσε να εκτρέψει πολλές ψήφους από αυτούς./ibna