Τουρκία: Ενεργοποιούμε τις δυνατότητές μας σε διάφορους τομείς δήλωσε ο Erdogan

Τουρκία: Ενεργοποιούμε τις δυνατότητές μας σε διάφορους τομείς δήλωσε ο Erdogan

«Η χώρα πραγματοποιεί τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για ισχυρή οικονομία, εφαρμόζοντας πολιτικές με αποφασιστικότητα» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μοιράστηκε τη Δευτέρα το όραμα του για την Τουρκία ως τις γενικές εκλογές του 2023, λέγοντας ότι η χώρα «ενεργοποιεί τις δυνατότητές της» με έμφαση στις επενδύσεις, την παραγωγή, την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις εξαγωγές.

Μιλώντας στα τακτικά επαρχιακά συνέδρια του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) μέσω τηλεδιάσκεψης από την Κωνσταντινούπολη, ο Recep Tayyip Erdogan δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εφαρμόζει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την οικονομική ανάπτυξη.

«Πραγματοποιούμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την ισχυρή ανάπτυξη της οικονομίας. Εφαρμόζουμε αποφασιστικά τις πολιτικές που αναπτύξαμε», δήλωσε ο Erdogan.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση του AKP σημειώνει πρόοδο σε μια νέα διαδικασία στην Τουρκία.

«Κάνουμε πρόοδο σύμφωνα με αυτή τη νέα διαδικασία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της υγείας, των μεταφορών, της ενέργειας, της βιομηχανίας και του εμπορίου», συνέχισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Erdogan σχολίασε επίσης τον ρόλο της Τουρκίας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Είναι γεγονός ότι η επιθετικότητα ενάντια στη χώρα μας αυξάνεται καθώς η Τουρκία μεγαλώνει έντονα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε ο Erdogan προσθέτοντας ότι οι γενικές εκλογές του 2023, πρόκειται να είναι «ιστορικό σημείο καμπής» για την Τουρκία./ibna