Ρώσος Πρέσβης: Πλήρης και ανεύθυνη κατασκευή η είδηση για ακύρωση της επίσκεψης Putin στο Βελιγράδι

Ρώσος Πρέσβης: Πλήρης και ανεύθυνη κατασκευή η είδηση για ακύρωση της επίσκεψης Putin στο Βελιγράδι

Ο Πρεσβευτής της Ρωσίας στο Βελιγράδι, Alexander Botsan-Kharchenko, δήλωσε ότι «τα απίστευτα γραπτά της εφημερίδας Danas» πως ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει ακυρώσει την επίσκεψη του στο Βελιγράδι που θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του Σέρβου Προέδρου Aleksandar Vucic ήταν ένα πλήρες και ανεύθυνο κατασκεύασμα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ακύρωση της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου στο Βελιγράδι, είναι η αντίδραση του Vladimir Putin στις τελευταίες εξελίξεις και στη σύσφιξη των σχέσεων Σερβίας-ΗΠΑ.

«Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι μια πλήρης και ανεύθυνη κατασκευή», έγραψε ο Kharchenko στο Twitter.

Τόνισε ότι οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Σερβίας βρίσκονται σε συνεχή και ουσιαστική επαφή και ότι συντονίζουν πάντα τις κινήσεις τους μεταξύ τους.

«Μόλις έρθει η ώρα, όλα θα αποκαλυφθούν επίσημα”, πρόσθεσε ο Kharchenko

Ο Vladimir Putin ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί την Σερβία στις 20 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας Απελευθέρωσης του Βελιγραδίου και να συμμετάσχει στην τελετή του Ναού του Αγίου Σάββα./ibna