Βόρεια Μακεδονία: Το VMRO-DPMNE εκλέγει σήμερα νέα εκτελεστική επιτροπή

Βόρεια Μακεδονία: Το VMRO-DPMNE εκλέγει σήμερα νέα εκτελεστική επιτροπή

Όπως έχει ανακοινωθεί από το VMRO-DPMNE σήμερα θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου αναμένεται να ψηφιστεί η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εκτελεστική Επιτροπή θα είναι μικρότερη από την προηγούμενη και θα υπάρχουν πολλά νέα ονόματα σε αυτήν, τα οποία θα δώσουν επιπλέον βάρος και δυναμισμό. Ταυτόχρονα, η νέα επιτροπή θα βασιστεί σε άτομα που είναι εδώ και πολύ καιρό στο κόμμα και θα υπάρχουν αρκετά μέλη από την προηγούμενη σύνθεση των οποίων η θητεία δεν έχει λήξει ακόμη.

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αντιπολίτευσης ψήφισε νέο καταστατικό και εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Ένωσης των Δυνάμεων της Νεολαίας και μια νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας του κόμματος.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί σήμερα, στις 18:30 (τοπική ώρα) θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τα αποτελέσματα των πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει προκαλέσει έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του ηγέτη του VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski και της ηγετηκικής ομάδας του κόμματος /ibna