Σερβία: Στην Ουάσιγκτον κερδίσαμε μεγάλα πράγματα, δήλωσε η Brnabic

Σερβία: Στην Ουάσιγκτον κερδίσαμε μεγάλα πράγματα, δήλωσε η Brnabic

Έχουμε κερδίσει μεγάλα πράγματα στην Ουάσιγκτον, είπε η Πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabic και επεσήμανε ότι το άνοιγμα του γραφείου του DFC στο Βελιγράδι είναι ένα τεράστιο μήνυμα για τους επενδυτές και δείκτης του πόσο ασφαλής είναι η Σερβία για επενδύσεις.

«Είμαι περήφανη για τη χώρα μας και την αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Aleksandar Vučić, πώς εκπροσώπησαν τη Σερβία στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, πώς διαπραγματεύθηκαν τη συμφωνία και τι πήρε η Σερβία, είπε η Brnabic απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Vranje, όπου επισκέφτηκε τα διαμερίσματα που λειτουργούν εντός του έργου για τη στέγαση των δυνάμεων ασφαλείας.

Η Brnabic ανέφερε ότι ο πρόεδρος του DFC αναμένεται να έρθει στη Σερβία σύντομα, σίγουρα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, και ότι έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες για το άνοιγμα περιφερειακού γραφείου του DFC στο Βελιγράδι.

«Είναι ένα μήνυμα για τους επενδυτές, για το πόσο ασφαλείς είμαστε, πόσες επενδύσεις θα υπάρξουν, τι σημαίνει για τους πολίτες και την οικονομία, είπε η Brnabic, η οποία επεσήμανε ότι «κερδίσαμε μεγάλα πράγματα στην Ουάσιγκτον»./ibna