Τουρκία: Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνει το ADF για την «Συνεργασία μετά τον COVID-19 στην ΝΑ Ευρώπη

Τουρκία: Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνει το ADF για την «Συνεργασία μετά τον COVID-19 στην ΝΑ Ευρώπη

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, το Antalya Diplomacy Forum (ADF) και το Bled Strategic Forum (BSF) θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακή συζήτηση υψηλού επιπέδου για τη «Συνεργασία μετά τον COVID-19 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη».

Η διαδικτυακή συζήτηση θα φιλοξενηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlüt Çavuşoğlu.

Στους συμμετέχοντες ως ομιλητές περιλαμβάνονται ο Dr. Anže Logar, Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, η Dr. Bisera Turković, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών και Υπουργός Εξωτερικών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ο Gordan Grlić-Radman, Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κροατίας, ο Bujar Osmani, Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και ο Ivica Dačić, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο είναι το τέταρτο σε μια σειρά εικονικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου που διοργανώνονται από το ADF και το πρώτο διοργανώνεται από κοινού από τους ADF και BSF. Θα επικεντρωθεί στους πιθανούς τομείς ενισχυμένης περιφερειακής συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι συνέπειες της συνεχιζόμενης πανδημίας./ibna