Το 80% των Ρουμάνων θέλουν να κάνουν διακοπές στη Ρουμανία

Το 80% των Ρουμάνων θέλουν να κάνουν διακοπές στη Ρουμανία

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Ludovic Orban δήλωσε ότι, σύμφωνα με έρευνα των αρχών, το 80% των Ρουμάνων επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στη Ρουμανία και συνέστησε να πάνε διακοπές στη χώρα, λέγοντας ότι «έχουμε τόσα πολλά όμορφα μέρη για να δούμε».

«Σύμφωνα με έρευνα που έκανα, το 80% των Ρουμάνων θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στη Ρουμανία. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των Ρουμάνων που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στη Ρουμανία είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι σε άλλες χώρες. Έκανα τη σύσταση αυτή, και λόγω της επιδημίας, αλλά και για να δείξουμε υποστήριξη για τον τοπικό τουρισμό, να περάσουν τις διακοπές τους στη Ρουμανία, επειδή έχουμε τόσα πολλά όμορφα μέρη για να δούμε (…)» είπε ότι ο Ludovic Orban την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε αν οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα νέα μέτρα για την εναέρια κυκλοφορία, δεδομένου ότι «πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό».

Ο Πρωθυπουργός διευκρίνισε επίσης, την επανέναρξη της διεθνούς εναέριας κυκλοφορίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εξέδωσε την Πέμπτη, απόφαση για νέα μέτρα χαλάρωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός για την εναέρια κυκλοφορία./ibna