Mickoski: Ομολογώ, ήμουν σε ένα μπαρ, θα πληρώσω πρόστιμο!

Mickoski: Ομολογώ, ήμουν σε ένα μπαρ, θα πληρώσω πρόστιμο!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο αρχηγός του VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski με ανάρτηση του στο Facebook παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στο μπαρ «Boemska” έχοντας παραβιάσει τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και ότι είναι έτοιμος να πληρώσει το πρόστιμο.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τον ηγέτη του VMRO-DPMNE, καθώς βρισκόταν στο γυμναστήριο ενώ ίσχυε η απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους τους πολίτες στην επικράτεια της Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Mickoski βρισκόταν στο εσωτερικό του εστιατορίου με παρέα, ενώ απαγορεύτηκε στους επιθεωρητές για την τήρηση των μέτρων να εισέλθουν στο κατάστημα, ενώ είχαν δει να υπάρχουν μέσα πελάτες.

Οι επιθεωρητές παρέμειναν για 2,5 ώρες έξω από το εστιατόριο κι όταν τους επιτράπηκε η είσοδος σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν πιάτα που είχαν χρησιμοποιηθεί και άδεια μπουκάλια στα απορρίμματα, κάτι που προφανώς σήμαινε ότι σέρβιραν φαγητό, παρότι αυτό απαγορεύεται. Στο εσωτερικό βρισκόταν ο Hristijan Mockoski και η παρέα του.

Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, έγραψε στο Facebook ότι η δημοσιοποίηση του γεγονότος αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την εκ νέου εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Σε μια κατάσταση όπου έχουμε μια πραγματική καταστροφή από την εξάπλωση της μόλυνσης από τον κορωνοϊό και ένα πλήρες φιάσκο μιας κυβέρνησης που είναι αποπροσανατολισμένη και αναποτελεσματική, ασχολείται με το αν είχα μεσημεριανό γεύμα μέσα ή έξω από ένα εστιατόριο, αποδεικνύοντας πλήρως το ανέντιμο πρόσωπο και τις λειτουργίες της»… «Αυτή η ανίκανη κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το κοινό με αυτήν την «επική μάχη» των ειδικών της EBR, με το προσωπικό του εστιατορίου να εμφανίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να δημιουργήσει μια ιστορία από το τίποτα και μια σειρά παραπληροφόρησης, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από την πραγματική καταστροφή με τη ζωή των πολιτών» συνεχίζει στην ανάρτηση του ο Mickoski.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ήμουν με δύο γνωστούς μου σε ένα εστιατόριο στο Debar Maalo, για πρώτη φορά μετά την άρση της απαγόρευσης της επίσκεψης στα καταστήματα εστίασης και λόγω ότι δεν ενημερώθηκα αρκετά για τα νέα πρωτόκολλα. Εάν αυτή είναι η μεγαλύτερη αμαρτία μου, το λάθος και η παράλειψή μου, το παραδέχομαι και είμαι έτοιμος να πληρώσω πρόστιμο για αυτό. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να κάνουν ένα λάθος, είναι σημαντικό στο λάθος να μην κάνεις κάτι κακό σε κάποιον, να βλάψεις κάποιον, να είναι ανεπανόρθωτο. Λυπάμαι που σήμερα, εκτός από τον καταστροφικό αριθμό των νέων κρουσμάτων και θανάτων, την καταστροφική διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, την οικονομική καταστροφή της κυβέρνησης, την κλοπή των χρημάτων των πολιτών, τα σκάνδαλα, την πώληση των εθνικών συμφερόντων, σήμερα έγινε θέμα η συνάντηση μου με γνωστούς σε ένα μπαρ των Σκοπίων. Είναι ανθρώπινο να κάνεις λάθος και δεν είμαι υποκριτής που άλλα λέει μπροστά από τις κάμερες και άλλα από πίσω τους. Θέλω να αρνηθώ ότι είχα επαφή με οποιονδήποτε κρατικό έλεγχο ή κρατικό φορέα. Αυτές είναι κατασκευές για να τροφοδοτήσουν τον αποπροσανατολισμό του κοινού».

«Και για να είμαι ειλικρινής, αυτή η ανθρώπινη αμαρτία, νομίζω, είναι πολύ μικρότερη από την κατάσταση που συμβαίνει σήμερα με την απώλεια ζωών και την αναποφασιστικότητα της κυβέρνησης που βάζει σε κίνδυνο την υγεία όλων.

Σήμερα, το πραγματικό θέμα είναι ότι έχουμε 101 νέα κρούσματα και 4 νεκρούς. Η κυβέρνηση θέλει να πουλήσει μια ιστορία για να κρύψει την αλήθεια για τον εαυτό της και το γεγονός ότι η μετάβασή μου σε ένα εστιατόριο δεν επηρέασε κανέναν, παρά μόνο την ανικανότητά τους και το σύμπλεγμα του SDSM.

Αν κάποιος είχε ένα δίλημμα, είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση και οι δυνάμεις της παραπολιτικής που ηγούνται προσωπικά από τον Zoran Zaev με ακολουθούν. Και πρέπει να γνωρίζουν ότι η “Μακεδονία” δεν ξεχνάει και όλοι θα νικηθούν!», κατέληξε ο Mickoski./ibna