Βόρεια Μακεδονία: Σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο και το Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται ο Mickoski

Βόρεια Μακεδονία: Σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο και το Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται ο Mickoski

Ο Πρόεδρος του VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski έγραψε την Δευτέρα στο προφίλ του στο Facebook ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με εκπροσώπους της Κυβέρνησης και του Γραφείου του Προέδρου, λόγω του αυξημένου αριθμού των νεων κρουσμάτων COVID-19.

«Σήμερα επικοινώνησα με αρκετά διορισμένα άτομα από την Κυβέρνηση του Spasovski και με τον Πρόεδρο Pendarovski, που ανησυχούν για την εξέλιξη των γεγονότων και για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρέπει να αποδειχθεί η σοβαρότητα και να ληφθούν αποφάσεις που θα συνεπάγονται την προστασία της υγείας των πολιτών,» γράφει ο Mickoski.

Όσον αφορά τη συνέντευξη τύπου του Zoran Zaev, είπε ότι έχει πολλά να πει, αλλά ότι δεν θα το κάνει σήμερα μέσω δημοσιεύσεων και συγκρούσεων κάτι που θα ενοχλήσει τους πολίτες.

«Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Έχουμε μια μαύρη Δευτέρα, πάρα πολλοί άνθρωποι μολύνονται, πάρα πολλοί πεθαίνουν και δεν ξέρω πώς αυτός ο άντρας κοιμάται ήρεμα και πώς προσποιείται ότι τίποτα δεν συμβαίνει και προσποιείται ότι είναι φυσιολογικός», γράφει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE./ibna