Σερβία: “Είτε υπάρχει ο παιδόφιλος πολιτικός και τον συλλαμβάνουμε είτε δεν υπάρχει”, δήλωσε ο Stefanovic

Σερβία: “Είτε υπάρχει ο παιδόφιλος πολιτικός και τον συλλαμβάνουμε είτε δεν υπάρχει”, δήλωσε ο Stefanovic

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Nebojsa Stefanovic σε συνέντευξη που έδωσε στην Prva TV για τις καταγγελίες από τον Igor Juric για την ύπαρξη παιδόφιλου πολιτικού, δήλωσε ότι «είτε υπάρχει αυτός ο παιδόφιλος πολιτικός και τον συλλαμβάνουμε είτε δεν υπάρχει».

Συνεχίζοντας ο Υπουργός Εσωτερικών είπε ότι η Αστυνομία θα παράσχει ασφάλεια στο παιδί που είναι πιθανώς θύμα παιδόφιλου πολιτικού, προσθέτοντας ότι από το 2013 όλες οι ενέργειες και διαδικασίες διερεύνησης εγκληματικών πράξεων διεξάγονται από την Εισαγγελία.

«Από τον Οκτώβριο του 2013, η έρευνα και η ποινική διαδικασία βρίσκονται στα χέρια της εισαγγελίας. Ο εισαγγελέας πρέπει να κινήσει τη διαδικασία», τόνισε ο Stefanovic, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία μπορεί ακόμα και να παρέχει ασφάλεια στο και παιδί και τους γονείς που δέχτηκαν επίθεση σε άλλη χώρα.

«Έχουμε τη δυνατότητα για κάθε άτομο να προστατεύεται πλήρως, και αυτό το παιδί ενδεχομένως, και γι ‘αυτό ζήτησα από τον Igor Jurić να μας δώσει πληροφορίες», είπε.

«Είτε αυτός ο παιδόφιλος πολιτικός δεν υπάρχει ή που τον συλλαμβάνουμε, ή δεν υπάρχει και το κοινό γνωρίζει ότι δεν υπάρχει, διότι αυτό αναστατώνει το κοινό», κατέληξε ο Stefanovic./ibna