Κοσσυφοπέδιο: Ο Kurti έστειλε στον εαυτό του απειλητική επιστολή, σύμφωνα με τον Thaci

Κοσσυφοπέδιο: Ο Kurti έστειλε στον εαυτό του απειλητική επιστολή, σύμφωνα με τον Thaci

Ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Hashim Thaci, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε ότι η απειλητική επιστολή που στάλθηκε στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Albin Kurti στάλθηκε από τον ίδιο και το Κίνημα Vetevendosje του οποίου ηγείται.

Ο Kurti σε δημοσίευση του την Τρίτη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δήλωσε ότι μια φανταστική οργάνωση με την ονομασία «Η Αλβανική Εθελοντική Φρουρά» του έστειλε απειλητική επιστολή.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της χώρας είπε ότι η επιστολή γράφτηκε από τον ίδιο τον Kurti. «Το ανακοινωθέν της Αλβανικής Εθελοντικής Φρουράς γράφτηκε από τον Kurti στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του. Η πηγή των πάντων βρίσκεται στην έδρα του κόμματος του, από τον ίδιο και τους γύρω του», δήλωσε ο Thaci στη συνέντευξη του στο Klan Kosova.

Ερωτηθείς εάν θα δεχτεί μια τηλεοπτική μονομαχία με τον Kurti, ο Thaci είπε ότι θα ήθελε να κάνει «μια πολύ χαλαρή συζήτηση» με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό. «Μια τέτοια μονομαχία θα ήταν πολύ χαλαρωτική και θα μπορούσα να πω διασκεδαστική», είπε ο Thaci./ibna