Κύπρος: Στους Τουρκοκύπριους και τον μουσουλμανικό κόσμο ευχήθηκε ο Αναστασιάδης για το Ραμαζάνι

Κύπρος: Στους Τουρκοκύπριους και τον μουσουλμανικό κόσμο ευχήθηκε ο Αναστασιάδης για το Ραμαζάνι

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ευχήθηκε επ’ ευκαιρία του Ραμαζανιού στους Τουρκοκύπριους συμπολίτες του και σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο.

«Θα ήθελα να απευθύνω σε όλους τους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους και στο σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου, θερμές ευχές με την ευκαιρία του Ραμαζανιού.

Τούτη τη χρονιά τόσο οι Χριστιανοί όσο και οι Μουσουλμάνοι, αλλά και το σύνολο της ανθρωπότητας, ανεξαρτήτως θρησκείας, καταγωγής, χρώματος ή φύλου συνειδητοποιούν πως μια πανδημία, ανάλογη με αυτήν που βιώνουμε, δεν επιλέγει θρησκείες και δεν ξεχωρίζει ανθρώπους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Νίκος Αναστασιάδης.

Συνεχίζοντας ο Κύπριος Πρόεδρος, τόνισε «Πως ακόμα η ζωή δεν διασφαλίζεται με τα όπλα και τις αντιπαραθέσεις, αλλά με τη συνεργασία την αλληλεγγύη και την από κοινού επιστημονική δράση».

«Εύχομαι τούτες οι σκέψεις να πρυτανεύσουν, προκειμένου να ξεπεραστούν και οι δοκιμασίες που ο λαός μας αντιμετωπίζει ως αποτέλεσμα της απαράδεκτης κρατούσας κατάστασης στην ιδιαίτερη μας πατρίδα» κατέληξε ο Νίκος Αναστασιάδης στην ανακοίνωση του./ibna