Τουρκία: Με παράδοση κατ’ οίκον θα γίνεται η διανομή των εφημερίδων το Σαββατοκύριακο

Τουρκία: Με παράδοση κατ’ οίκον θα γίνεται η διανομή των εφημερίδων το Σαββατοκύριακο

Στις 30 μητροπολιτικές πόλεις και στο Zonguldak, όπου θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε από το Γραφείο Επικοινωνίας της Προεδρίας, ότι η διανομή των εφημερίδων θα γίνεται με κατ’ οίκον διανομή μέσω των οχημάτων διανομής τύπου μέσω της Vefa Social Support Units και των διανομέων πόσιμου νερού.

Στη δήλωση της η Προεδρία, σημείωσε ότι ο νέος κορωνοϊός που συνεχίζει να επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο, όλα τα θεσμικά όργανα της Τουρκίας, οι επαγγελματίες υγείας, οι επιστήμονες και οι πολίτες πολεμούν με επιτυχία την επιδημία.

Σε αυτό το πλαίσιο, στη δήλωση, υπενθυμίζετε ότι πολλά μέτρα εφαρμόστηκαν με τις οδηγίες του Προέδρου Recep Tayyip Erdogan ενώ τονίστηκε ότι, μαζί με τα άλλα μέτρα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία ανακοινώθηκε για το Σαββατοκύριακο σε 30 μητροπολιτικές πόλεις και στο Zonguldak, είναι κρίσιμη για την πρόληψη της επιδημίας.

Αναφέρει η δήλωση του Γραφείου Επικοινωνίας της Προεδρίας, «Οι δημοσιογράφοι μας συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους κατά τη διαδικασία των περιορισμών απαγόρευσης της κυκλοφορίας και οι πολίτες μας θα είναι επίσης σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση στις εφημερίδες. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εφημερίδες, οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί οργανισμοί και τα τυπογραφικά πιεστήρια θα είναι ανοιχτά, και οι διευθυντές, τα στελέχη και οι υπάλληλοι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι εταιρείες διανομής εφημερίδων θα είναι επίσης ανοιχτές. Η διανομή των εφημερίδων θα πραγματοποιείται μόνο από τα οχήματα διανομής των εταιρειών εφημερίδων, των εταιρειών διανομής πόσιμου νερού και της μονάδας κοινωνικής υποστήριξης Vefa, με την μορφή της κατ’ οίκον παράδοσης»./ibna