Σερβία: Θετικός στον COVID-19 ο γιός του Σέρβου Προέδρου

Σερβία: Θετικός στον COVID-19 ο γιός του Σέρβου Προέδρου

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic ανακοίνωσε χτες το βράδυ στο επίσημο προφίλ του στο Instagram ότι ο 22χρονος γιός του Danilo είναι θετικός στον κορωνοϊό.

“Όταν όλα άρχισαν, ο Danilo μου είπε ότι η παράδοση δεν είναι επιλογή. Ο πρωτότοκος μου είναι μολυσμένος με τον κορωνοϊό και η κλινική του εικόνα ήταν τέτοια που εισήχθη στην κλινική των Μολυσματικών Ασθενειών. Γιε, θα το κερδίσεις. Ο μπαμπάς σ’ αγαπά, όλοι σ’ αγαπάμε!” έγραψε ο Aleksandar Vucic στο Instagram.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dacic  έστειλε την στήριξή του στον Πρόεδρο της Σερβίας Aleksandar Vucic και στο γιο του, Danilo, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό COVID-19 εκφράζοντας την επιθυμία του για ταχεία ανάρρωση.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας και φίλος μου Aleksandar Vucic και η οικογένειά του έχουν την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη από μένα και την οικογένεια μου. Ο Danilo, όπως και ο πατέρας του, ήταν πάντα ένας μεγάλος και ακλόνητος μαχητής και είμαι βέβαιος ότι θα νικήσει αυτόν τον φαύλο ιό. Του εύχομαι μια γρήγορη και επιτυχημένη ανάρρωση» δήλωσε ο Ivica Dacic στο Tanjug./ibna