Τουρκία: 356 νεκροί – 18.135 κρούσματα

Τουρκία: 356 νεκροί – 18.135 κρούσματα

Κάθε ημέρα χειροτερεύει η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Fahrettin Koca στις 2 Απριλίου, 79 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και έχουν καταγραφεί 2.456 κρούσματα. Στο σύνολο από της 11 Μαρτίου όπου έχει καταγραφεί το πρώτο κρούσμα στην Τουρκία έχουν χάσει τη ζωή τους 356 άνθρωπο και έχουν εντοπιστεί 18.135 κρούσματα. Στην γειτονική χώρα 1.101 άνθρωποι βρίσκονται στην εντατική και 783 διασωληνωμένοι.

Σε μια εποχή που ζούμε μια ιστορική καταστροφή σε όλο τον κόσμο δόξα τον Αλλάχ βρισκόμαστε σε καλό σημείο, σε σχέση με άλλες χώρες. Όμως δεν πρέπει  να απογοητευτούμε αλλά δεν πρέπει  και να χαλαρώσουμε.

Σε τηλεδιάσκεψη που έκανε με δεκάδες δημάρχους στην Τουρκία ο Recep Tayyip Erdogan δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον. «Σε μια εποχή που ζούμε μια ιστορική καταστροφή σε όλο τον κόσμο δόξα τον Αλλάχ βρισκόμαστε σε καλό σημείο, σε σχέση με άλλες χώρες. Όμως δεν πρέπει  να απογοητευτούμε αλλά δεν πρέπει  και να χαλαρώσουμε» ανέφερε./ibna