Βόρεια Μακεδονία: Ο Mickoski αποστασιοποιείται από τον Milososki

Βόρεια Μακεδονία: Ο Mickoski αποστασιοποιείται από τον Milososki

Αναφέροντας ότι οι “βόμβες” για τον Antonio Milososki που δημοσιεύθηκαν στο YouTube ήταν παράνομα παραγόμενο υλικό, ο ηγέτης του VMRO-DPMNE αποστασιοποιήθηκε σήμερα από την τηλεφωνική κλήση ανώτερου υπαλλήλου του κόμματος στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας ευνοϊκή απόφαση σε μια υπόθεση που αφορούσε τον πατέρα του.

«Για μένα προσωπικά είναι απαράδεκτο ανώτεροι υπάλληλοι στη χώρα – πολιτικοί, πρωθυπουργοί, κι όποιος άλλος, να παρεμβαίνουν στους δικαστές, να λαμβάνονται αποφάσεις ανωτάτων δικαστών παρέχοντας αμνηστία, καθώς ενδιαφέρονται για γνωριμίες και φιλίες για να παρέχουν, τα μαύρα ταμεία χρηματοδότησης μέσων ενημέρωσης. Οι πολιτικοί πρέπει να βρίσκονται εκτός των παρεμβάσεων στο δικαστικό σώμα», δήλωσε ο Mickoski, αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στον Miloshoski.

Απαντώντας σε ερώτηση σε συνέντευξη τύπου, εξήγησε ότι Milososki και Zaev είχαν μερικές «αναπόδεικτες εργασίες». Θα ήταν καλύτερα, επειδή ξεφεύγει από μένα, να μην περάσουμε εκ νέου σε αντιπαράθεση, τουλάχιστον ν’ αποδεχτεί ο Milososki να το συζητήσουμε. Είμαστε επικεντρωμένοι στην 12η Απριλίου, δήλωσε ο Mickoski./ibna