Αλβανία: Καθοριστική θεωρεί τη μάχη για το Συνταγματικό Δικαστήριο, ο Meta

Αλβανία: Καθοριστική θεωρεί τη μάχη για το Συνταγματικό Δικαστήριο, ο Meta

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ilir Meta, κάλεσε εκ νέου σήμερα κάλεσε τους πολίτες να ξυπνήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι «η μάχη για το Συνταγματικό Δικαστήριο είναι μια αποφασιστική μάχη για καθέναν από εσάς και όχι μόνο για το μέλλον της δημοκρατίας αλλά και για την ίδια την ύπαρξη του κράτους και του έθνους μας».

«Αγαπητοί πολίτες! Ξυπνήστε για να συνειδητοποιήσετε ότι η μάχη για το Συνταγματικό Δικαστήριο είναι μια αποφασιστική μάχη για τον καθέναν από εσάς και όχι μόνο για το μέλλον της δημοκρατίας αλλά και για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας και του έθνους μας που απειλούνται περισσότερο από ποτέ από αυτή την κυβερνητική μαφιόζικη οργάνωση, τοπικό κύτταρο μιας διεθνούς οργάνωσης που εποφθαλμιά το έδαφος μας, πολύ στρατηγικό από γεωπολιτική άποψη για πολλές εγκληματικές δραστηριότητες με τεράστια οφέλη», δήλωσε ο Meta.

«Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη οργάνωση με σαφές πρόγραμμα εγκατάστασης καθεστώτος σατραπείας που παραβιάζει καθημερινά τα δικαιώματα των Αλβανών και το οποίο μέσω της μαφίας του Συνταγματικού Δικαστηρίου θα έχει ως στόχο να εξοντώσει για πάντα τα δημοκρατικά και νόμιμα δικαιώματά τους, έχοντας μόνο δύο επιλογές: άνευ όρων υποταγή ή μετανάστευση», δήλωσε ο Meta.

«Αλλά όχι μόνο αυτό. Με την απαγωγή από τη μαφία του Συνταγματικού Δικαστηρίου αποσκοπείτε στην de facto παράδοση της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της χώρας στα χέρια του διεθνούς οργανισμού», τόνισε ο πρόεδρος Meta.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι ένας αγώνας εξουσίας μεταξύ του Προέδρου και του κυβερνώντος κόμματος για ορισμένες θέσεις στο Συνταγματικό Δικαστήριο, αλλά μια μάχη για να αποτραπεί η εγκατάσταση μιας αστυνομικής χούντας όπου το ίδιο το Συνταγματικό Δικαστήριο θα είναι η εκ των πραγμάτων αντι-συνταγματική Αστυνομία, μέσω της οποίας θα εκπληρώσει την τελική εκτέλεση του Συντάγματος και των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών μας», δήλωσε ο Meta.

«Ως εκ τούτου, στις 2 Μαρτίου κάθε πολίτης καλείται να έρθει στη λεωφόρο “Μάρτυρες του έθνους” για να πει σ’ αυτή την μαφιόζικη οργάνωση ότι η υπομονή ξεπέρασε τα όρια της και ότι η προστασία του Συνταγματικού Δικαστηρίου είναι η κόκκινη γραμμή. Κάθε ειλικρινής και υπεύθυνος Αλβανός που υπερασπίζεται το μέλλον του και των παιδιών σ’ αυτή τη χώρα, από την πλήρη εγκατάσταση μιας αντι-εθνικής τυραννίας όπως την βλέπετε καθημερινά. Η Αλβανία πρώτα! Η Αλβανία για τους Αλβανούς» κατέληξε ο Meta./ibna