Σε Β-Ε και Σερβική Δημοκρατία ο Vucic

Σε Β-Ε και Σερβική Δημοκρατία ο Vucic

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic αναχώρησε σήμερα το πρωί με ελικόπτερο για την πόλη Drvar στην Ομοσπονδία της Β-Ε και την πόλη Mrkonjic της Σερβικής Δημοκρατίας.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το γραφείο του, ο Vucic θα παρευρεθεί αρχικά στα εγκαίνια του υποκαταστήματος της Komercijalna Banka στο Drvar, εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας και αργότερα θα παρευρεθεί στα εγκαόνια του εργοστασίου Jumko.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Σερβίας θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο και τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στο Mrkonjic ενώ έχει προγραμματιστεί  συνάντηση με αξιωματούχους και επιχειρηματίες του δήμου.

Την παραμονή της επίσκεψης του σε Dvar kai Μrkonjic, ο Vucic υπενθύμισε μέσω του Instagram την υπόσχεση που είχε δώσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι μια σερβική εταιρεία θα ανοίξει ένα εργοστάσιο στο Drvar.

«Μέχρι το τέλος του χρόνου, μια σερβική εταιρεία θα ανοίξει ένα εργοστάσιο εδώ, θέλω να σας δω να χαμογελάτε όπως σήμερα και να έχετε μέλλον σε αυτή την περιοχή. Θα επισκεφτώ εκ νέου το Drvar για να δούμε πώς δαπανώνται τα κεφάλαια που δόθηκαν από τη Σερβία αλλά και για να βεβαιωθούμε ότι τα υποσχεθέντα έργα υλοποιούνται», υπενθυμίζοντας ο Vucic τα λόγια του από τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο λογαριασμό του στο Instagram./ibna