Στη λίστα Lloyd’s η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου

Στη λίστα Lloyd’s η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου

Η Υφυπουργός της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου, περιλαμβάνεται στη λίστα Lloyd’s με τις δέκα γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της ναυτιλίας.

Ακολουθώντας την πορεία που έχει χαράξει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός όσον αφορά την ενδυνάμωση και την παρουσία των γυναικών στη Ναυτιλία, το Lloyd’s List ανακοίνωσε πως η καθιερωμένη λίστα του που αφορά τους 100 επαγγελματίες με επιρροή στη ναυτιλία πρέπει να αντικατοπτρίζει και την γυναικεία παρουσία και ηγεσία σε οργανισμούς, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα.

Πριν την καθιερωμένη ανακοίνωση των 100, ανακοινώθηκε η λίστα με τις δέκα γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της ναυτιλίας που αποτελούν την επιτομή των αξιών του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στον τομέα.

Αποτελεί μεγάλη τιμή που η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου κα Νατάσα Πηλείδου βρίσκεται στη λίστα του Lloyd’s με τις δέκα γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλία για το 2019, δικαιώνοντας τις προσπάθειες του Υφυπουργείου να καταστήσει την Κύπρο πιο ελκυστικό προορισμό για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και να προωθούνται οι ίσες ευκαιρίες στον τομέα της ναυτιλίας./ibna