ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι άλλη fake αριστεία κ. Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι άλλη fake αριστεία κ. Μητσοτάκη»

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο στόχαστρο τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Αντώνη Διαματάρη για χρήση ψευδών στοιχείων στο βιογραφικό του σημείωμα που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ομογενειακού τύπου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αντώνης Διαματάρης δηλώνει κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia, κάτι όμως που τα επικαλούμενα στοιχεία του ομογενειακού τύπου από το ίδιο το Πανεπιστήμιο ο Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ»./ibna