Κινεζικό εργοστάσιο εγκαινιάζει ο Vucic στο Kragujevac

Κινεζικό εργοστάσιο εγκαινιάζει ο Vucic στο Kragujevac

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic θα παρευρεθεί σήμερα στα εγκαίνια του εργοστασίου Yanfeng Automotive Interiors στο Kragujevac ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Προεδρίας της Σερβίας.

Η κινεζική εταιρεία Yanfeng Automotive Interiors είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή εσωτερικών εξαρτημάτων αυτοκινήτου.

Έχει την έδρα της στη Σαγκάη και διαθέτει περίπου 110 εγκαταστάσεις παραγωγής και τεχνικών κέντρων σε 20 χώρες και πάνω από 32.000 εργαζόμενους παγκοσμίως που σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και κατασκευάζουν εσωτερικά εξαρτήματα για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ο νέος χώρος παραγωγής αυτής κινεζικής εταιρείας στο Kragujevac θα εκτείνεται σε 18.500 τετραγωνικά μέτρα, ενώ αρχικά θα δημιουργηθούν 200 θέσεις εργασίας, αλλά καθώς το εργοστάσιο έχει σχεδιαστεί για 800 εργαζόμενους, ο αριθμός των εργαζομένων θα αυξηθεί σταδιακά από έτος σε έτος.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Σερβίας θα συμμετάσχει σήμερα σε κοινή επίδειξη από μέλη του Υπουργείου Εσωτερικών της Σερβίας και από ειδικές αστυνομικές μονάδες του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας./ibna