Επίθεση Πέτσα στο ΣΥΡΙΖΑ: Ο νόμος θα επιβληθεί

Επίθεση Πέτσα στο ΣΥΡΙΖΑ: Ο νόμος θα επιβληθεί

Στις επιχειρήσεις “νόμου και τάξης” αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ: “Το περασμένο Σάββατο, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξουδετέρωσε έναν επικίνδυνο βραχίονα της ελληνικής τρομοκρατίας. Πρόκειται για σημαντική επιτυχία που περιφρουρεί τη δημόσια ασφάλεια και τη Δημοκρατία.

Την Κυριακή, η Αστυνομία εξάρθρωσε γιάφκα «μπαχαλάκηδων» και κατασκευαστήριο μολότοφ στα υπόγεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χθες, οι Έλληνες πολίτες είδαν με έκπληξη να οργανώνεται διαδήλωση στην οποία μετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να συνεχιστεί η νοσηρή κατάσταση που διαμορφώθηκε κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στήριξή του στο άσυλο της ανομίας και της παρανομίας. Απέδειξε ότι επιλέγει – και πάλι – να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες. Προκαλεί την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών.

Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνουμε με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων εντός των πανεπιστημίων. Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες: στους φοιτητές, τους εργαζόμενους, στους καθηγητές.  Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές τους και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμιά τους θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών.

Αλλά δεν είναι μόνο τα Πανεπιστήμια.

Σήμερα, όπως γνωρίζετε, ελευθερώθηκε από παράνομη κατάληψη ακόμη ένας χώρος, αυτή τη φορά σε μια επιβαρυμένη γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Πρόκειται για την 12η απελευθέρωση παράνομα κατειλημμένου χώρου.

Τα Πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους.

H αστυνομία δεν επεμβαίνει γιατί έτσι της αρέσει, υπήρχε απόφαση της Συγκλήτου να κλείσει το Πανεπιστήμιο, κάποιοι έσπασαν το λουκέτο, η Αστυνομία παρενέβη για να εφαρμόσει το νόμο.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την απόσυρση της διάταξης περί βλασφημίας, λέγοντας ότι είχε μπει εκ παραδρομής.

Έρχονται μειώσεις στα φάρμακα

Εξάλλου, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στην συνάντηση του πρωθυπουργού το πρωί με τον υπουργό, Υγείας Βασίλη Κικίλια, βασικό θέμα της οποίας ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να μην εφαρμοστούν οι αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων που είχαν ψηφιστεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Αντιθέτως, με τις διατάξεις που προωθεί το Υπουργείο Υγείας – και οι οποίες ελπίζουμε να ψηφιστούν με μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή – προβλέπεται όχι μόνο «πάγωμα» των τιμών των φαρμάκων, αλλά και μειώσεις έως και 7% για κάποια από αυτά./ibna