Στις ΗΠΑ ο Erdogan για επίσκεψη εργασίας 12-13 Νοεμβρίου

Στις ΗΠΑ ο Erdogan για επίσκεψη εργασίας 12-13 Νοεμβρίου

Σε ανακοίνωση της η Τουρκική Προεδρία κάνει γνωστό το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης εργασίας του Προέδρου Recep Tayyip Erdogan στις ΗΠΑ, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump που τον προσκάλεσε, με επιχειρηματίες και με μέλη της κοινότητας των Τούρκων Αμερικανών μουσουλμάνων.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12-13 Νοεμβρίου 2019 κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν και θα προεδρεύσουν στις συνομιλίες μεταξύ των δυο αντιπροσωπειών. Όλες οι πτυχές των διμερών σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

Θα συζητηθούν περιφερειακά και διεθνή θέματα, ειδικότερα η Συρία, θα συζητηθούν συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του συντονισμού στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της.

Ο Πρόεδρος Erdogan θα απευθυνθεί επίσης σε επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα φιλοξενηθεί από το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Erdogan σχεδιάζει να συναντηθεί με τους πολίτες μας και με εκπροσώπους των Τούρκων Αμερικανών μουσουλμανικών κοινοτήτων κατά την επίσκεψή του και στο Κέντρο Diyanet της Αμερικής./ibna