Τα επιτεύγματά της στην εξωτερική πολιτική…επικαλείται η κυβέρνηση

Τα επιτεύγματά της στην εξωτερική πολιτική…επικαλείται η κυβέρνηση

Με μια δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην  ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη διαδικασία διεύρυνσης της Ε.Ε. στα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο Στέλιος  Πέτσας αποφεύγει  να αναφερθεί  στο συγκεκριμένο, κατηγορεί  τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξωτερική  του πολιτική και επικαλείται «τα επιτεύγματα των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική»..

«Η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά – Καμμένου. Οι πολίτες ξέρουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια κομπάρσο στην Ευρώπη»

αναφέρει ο κ. Πέτσας και προσθέτει : «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή μας αλλά και την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη. Όπως προκύπτει από τα επιτεύγματα των πρώτων εκατό ημερών στα εξωτερικά θέματα, από τη συμπεριφορά των εταίρων μας κι από τα δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ, η Ελλάδα ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, φαντασιώσεις και προφάσεις εν αμαρτίαις»./ibna