Με αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες των Biden στη Ρουμανία απειλεί ο Rudi Giuliani

Με αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες των Biden στη Ρουμανία απειλεί ο Rudi Giuliani

Ο σημερινός Τύπος αναφέρεται εκτενώς, στις δηλώσεις του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δικηγόρου του Προέδρου  Donald Trump, Rudy Giuliani, ο οποίος σε συνέντευξή του την Κυριακή, στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό Fox News, κατήγγειλε ότι τα ΜΜΕ προσπάθησαν να αποκρύψουν τις υποψίες για διαφθορά, που υπήρχαν σε βάρος του Aντιπροέδρου των ΗΠΑ και της οικογενείας του και υποσχέθηκε να επανέλθει με αποκαλύψεις σχετικά με τις επιχειρήσεις του πρώην Aντιπροέδρου Joe Biden “στη Ρουμανία”.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τα MME πως όχι μόνον δεν ερεύνησαν τις υποθέσεις του πρώην Aντιπροέδρου σε χώρες όπως η Ουκρανία (με την εταιρεία παραγωγής ενέργειας  Burisma), η Κίνα και η Ρουμανία, αλλά αγνόησαν σκοπίμως, τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του.

Στις επιχειρήσεις της οικογένειας Biden και το ενδιαφέρον του Trump να αποτελέσουν αυτές αντικείμενο έρευνας αναφέρθηκαν ήδη, από τον Μάιο και οι New York Times. Η έγκριτη αμερικανική εφημερίδα έγραψε μάλιστα ότι ο υιός Biden υπήρξε σύμβουλος του αμφιλεγόμενου Ρουμάνου επιχειρηματία Puiu Popoviciu (φώτο), o οποίος δραστηριοποιούνταν στον τομέα των ακινήτων, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης όμως διέφυγε της σύλληψης.

Οι ΝYT επισήμαναν ότι ο Hunter Biden μπήκε στο στόχαστρο του  Trump και των συνεργατών του στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν στοιχεία για τους πολιτικούς και άλλους αντιπάλους του. Υπενθυμίζεται, ότι ο Joe Biden είναι εκ των ισχυροτέρων αντιπάλων του Τραμπ στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2020./ibna