Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Ο Δημήτρης Τσιόδρας θα αναλάβει διευθυντής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, στην θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος μετακινείται στην διεύθυνση της κρατικής τηλεόρασης, με αναπληρωτές τους Αργύρη Παπαστάθη και Γιώργο Ευθυμίου.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, δημοσιογράφος με πορεία στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στον Flash 9,61 και στο Mega Chanell είχε διατελέσει στην ίδια θέση όταν ήταν πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος. Στην συνέχεια ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Ήταν από τα στελέχη που εντάχθηκαν στη ΝΔ, στις τελευταίες εκλογές κατέβηκε με το κυβερνών κόμμα στην Β περιφέρεια Αθηνών αλλά δεν εξελέγη.

Αναπληρωτής στο γραφείο Τύπου θα οριστεί ο Αργύρης Παπαστάθης, δημοσιογράφος που είχε εργαστεί παλαιότερα στο Βήμα και στην συνέχεια στο Πρώτο Θέμα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς, υπεύθυνος για τις σχέσεις του κόμματος με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Αναπληρωτής θα οριστεί και ο επίσης δημοσιογράφος Γιώργος Ευθυμίου που κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ για την ΕΡΤ και ο οποίος ήδη ενεργοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες στο επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού./ibna