Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη προς τον Κ. Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη προς τον Κ. Μητσοτάκη

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας συναντήθηκε ήδη με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ στην Αθήνα

του Μιχάλη Μιχαήλ

Συγχαρητήρια για την εκλογή του ως Πρωθυπουργού απηύθυνε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.

“Συγχαρητήρια και θερμές ευχές στον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος @kmitsotakis. Προσβλέπω στη στενή συνεργασία μας και στην πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, όπως συνεννοηθήκαμε” έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Τον κ. Μητσοτάκη συνάντησε από κοντά και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα. Από κοινού οι δυο άντρες επαναβεβαίωσαν ότι με την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον κ. Μητσοτάκη, η συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου ενδυναμώνεται μπροστά στα μεγάλα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι δυο χώρες.

Συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη έστειλαν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί των κυπριακών κομμάτων, μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα./ibna