Έκλεισε ο κύκλος των θυμάτων του serial killer: Εντοπίστηκε η σορός της ανήλικης Sierra στη λίμνη Μεμί  

Έκλεισε ο κύκλος των θυμάτων του serial killer: Εντοπίστηκε η σορός της ανήλικης Sierra στη λίμνη Μεμί  

του Μιχάλη Μιχαήλ

Εντοπίστηκε στη λίμνη Μεμί στην κοινότητα Ξυλιάτου, μετά από εβδομάδες ερευνών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η σορός της ανήλικης Sierra – Graze, ενός εκ των επτά θυμάτων του καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών. Με αυτή την ακόμη μια μακάβρια ανακάλυψη, κλείνει ο κύκλος των θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου που συγκλόνισε με τη δράση του την Κύπρο.

Στη σκηνή σπεύδουν οι ιατροδικαστές και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ.

Στη σκηνή βρίσκονται για αυτοψία οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, καθώς επίσης ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, ο ανακριτής Ιωάννης Γιωρκάτζης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης και άλλα μέλη του Σώματος.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κληθεί στην Κύπρο από την Βρετανία ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης για τη διενέργεια της νεκροτομής επί της σορού του 6χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει για την ώρα, η εξάχρονη ήταν τυλιγμένη με σεντόνι ενώ υπήρχε και πάνω στη δική της σωρό δεμένο τσιμεντομπλόκ όπως και σε κάποια από τα άλλα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου. Ο οποίος μεταφέρθηκε στην περιοχή το πρωί της Τετάρτης, αλλά υπέδειξε άλλο σημείο από εκείνο που ανακαλύφθηκε η σωρός της εξάχρονης./ibna