Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα με ακόμη ένα θύμα του κατά συρροή δολοφόνου

Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα με ακόμη ένα θύμα του κατά συρροή δολοφόνου

του Μιχάλη Μιχαήλ

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανής στα 44 χρόνια υπηρεσίας μου η υπόθεση

Σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης είναι η ανθρώπινη σορός που βρέθηκε στην τρίτη βαλίτσα που ανασύρθηκε σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη στην περιοχή Μιτσερό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ακόμα δεν μπορεί να λεχθεί εάν η σορός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα.

Είπαν, επίσης, ότι η βαλίτσα περιείχε και πλάκες πεζοδρομίου. Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, δήλωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, πριν την αποχώρησή του από το χώρο, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση βαλίτσας με ανθρώπινη σορό. Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τρεις γυναίκες με τις οποίες είχε συνομιλίες ο 35χρονος.

Η σορός που βρέθηκε στη βαλίτσα που ανασύρθηκε σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, μεταφέρθηκε από τις αρμόδιες αρχές στο νεκροτομείο. Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τις αναμενόμενες πυρκαγιές.

Οι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησαν αυτοψία επί της σορού που εντοπίστηκε εντός της τρίτης βαλίτσας./ibna