Στην Αγία Πετρούπολη ο Κατρούγκαλος. Συνάντηση με Lavrov

Στην Αγία Πετρούπολη ο Κατρούγκαλος. Συνάντηση με Lavrov

Στην Αγία Πετρούπολη θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Κατρούγκαλος για να συμμετάσχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης(SPIEF) στη Ρωσία που θα πραγματοποιηθεί 6 με 8 Ιουνίου 2019.

Στο περιθώριο του φόρουμ ο Γιώργος Κατρούγκαλος στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του IBNA, αναμένεται να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του Sergey Lavrov, όπυ θα συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) είναι ένα μοναδικό γεγονός στον επιχειρηματικό και οικονομικό κόσμο.

Το SPIEF διεξάγεται από το 1997 και από το 2006 διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vladimir Putin, ο οποίος έχει παρακολουθήσει ανελλιπώς κάθε εκδήλωση.

Τα τελευταία 20 χρόνια, το φόρουμ έχει καταστεί ηγετική παγκόσμια πλατφόρμα για τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς δίνεται η δυνατότητα συναντήσεων και συζητήσεων  για τα βασικά οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ρωσία, οι αναδυόμενες αγορές και η παγκόσμια κοινότητα στο σύνολό της./ibna