Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Αλβανία λέει ότι η κυβέρνηση θα πέσει

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Αλβανία λέει ότι η κυβέρνηση θα πέσει

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Αλβανία, Lulzim Basha, δήλωσε για άλλη μια φορά σήμερα ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Edi Rama θα πέσει μετά τη μεγάλη διαδήλωση που θα διοργανώσει η αντιπολίτευση στις 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των δημοκρατικών, το γεγονός ότι η αντιπολίτευση μποϊκοτάρει το κοινοβούλιο έχει κερδίσει την υποστήριξη της αντιπολίτευσης.

Ο Basha δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι η αντιπολίτευση απολαμβάνει τεράστια υποστήριξη μεταξύ των ανθρώπων και ότι η επερχόμενη διαδήλωση θα φέρει ελπίδα στη χώρα.

“Η επόμενη διαμαρτυρία πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες. Έχουμε το πάνω χέρι. Από τότε που αποφάσισε να μποϊκοτάρει το κοινοβούλιο, η αντιπολίτευση έχει σημειώσει αύξηση στα ποσοστά αποδοχής. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είμαστε πλειοψηφία. Πρέπει να μεταφράσουμε αυτή την υποστήριξη που μας προσφέρουν οι Αλβανοί σε ψήφους. Τα αιτήματά μας δεν έχουν αλλάξει: θέλουμε τον Edi Rama να παραιτηθεί και μια προσωρινή κυβέρνηση να αναλάβει”, δήλωσε ο Basha κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με ανώτερους αξιωματούχους του κόμματος./ibna