Αποκλειστικό/ΙΒΝΑ: Bosnjakovski «Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Zaev Σπυράκη»

Αποκλειστικό/ΙΒΝΑ: Bosnjakovski «Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Zaev Σπυράκη»

Περιπλέκονται τα σενάρια για την συνάντηση του Πρωθυπουργού της πΓΔ της Μακεδονίας Zoran Zaev με την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπο τύπου Μαρία Σπυράκη, μετά την αποκλειστική δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της πΓΔ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski στο IBNA.

Σε ερώτηση του ΙΒΝΑ για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της πΓΔ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Zoran Zaev και της Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης της πΓΔ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski δήλωσε αποκλειστικά στο IBNA, «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ό Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες»./IBNA